Ateliers.

Muylenberg heeft een uitgebreide atelierwerking. In deze ateliers wordt gewerkt aan producten verkocht worden of het leveren van diensten voor externe bedrijven. We maken producten op bestelling of voor verkoop in ons winkeltje.

lightbox ikoon Foto Tuin 2 1
Foto Media 4 1 Foto kook 3 Foto Hout 3 1 Foto Expressie 10 1 Foto Crea 2 semi 1 v2

Binnen onze atelierwerking hechten we belang aan:

  • Een aangename werkomgeving en sfeer creëren: iedereen voelt zich goed in het atelier. We geven er zinvol werk, ieder op zijn eigen tempo.
  • Zo veel mogelijk zelfstandig doen: we laten jezelf doen wat je kan en we ondersteunen je wanneer het nodig is.
  • Het stimuleren van eigen keuzes maken: je bent onze gids en we benutten jouw creativiteit en/of organisatievermogen.

 

De verschillende ateliers

CREA

In het crea-atelier maken we verschillende handgemaakte producten: van kaartjes tot potjes uit klei. Meestal werken we rond verschillende thema’s, zoals Kerst, lente, …

EXPRESSIE

Zingen, dansen, … Niks is te gek voor het expressie-atelier! We zingen en dansen erop los en oefenen voor ons optreden. Je kan je muzikaal talent laten zien achter de piano of het drumstel.

HOUT

In het houtatelier ga je aan de slag met hout. We maken verschillende producten zoals naamkapstokken, tapasplanken en andere decoratie uit hout.

KOOK

Zin in lekkere wafels of cake? Dan kan je terecht bij het kookatelier. We maken met de grootste zorg je cakes of snijden je groenten fijn.

MEDIA

In het media-atelier voorzien we Muylenberg van de nieuwste weetjes. We maken er flyers en affiches, leren werken met de computer, maken een quiz voor Muylenberg of leuke fotocollages voor op Facebook en nog zoveel meer.

SEMI

Het semi-atelier van Muylenberg voert werken uit in opdracht van bedrijven, vzw’s, zelfstandigen en particulieren. We voeren graag eenvoudige repetitieve taken uit zoals bv. plooiwerk, telwerk, etiketteren, inpakken… Dit gebeurt op een kwalitatieve manier voor een bescheiden prijs.

TUIN

In het tuinatelier zorgen we dat de tuin van Muylenberg er piekfijn bij ligt en dat ons konijn een mooi en schoon hok heeft. We hebben een moestuin waar we de lekkerste groenten vol vitamines kweken. Dankzij onze zelfgemaakte insectenhotels zorgen we voor de nodige biodiversiteit in onze tuin.

PRODUCTEN

Wil je meer weten over de producten die in de ateliers gemaakt worden? Neem dan een kijkje op onze pagina atelierproducten.