Werken bij.

In Muylenberg kan je aan de slag als medewerker, vrijwilliger of stagiair.

DSC0159a

Medewerkers

Zin om deel uit te maken van de toffe werksfeer in Muylenberg?

In Muylenberg (KMSL vzw) werken net iets meer dan 100 medewerkers. Zij werken in verschillende afdelingen en hebben elk hun verantwoordelijkheid in de ondersteuning die wij bieden aan onze cliënten. Dit kan in een begeleidende functie zijn waarin zij instaan voor de zorg en ondersteuning van cliënten. Maar dit kan ook in een ondersteunende functie (logistiek of administratie) of in een coördinerende of leidinggevende functie zijn.

Je kan je kandidatuur voor een van de vacatures onderaan deze pagina indienen via het bijhorende sollicitatieformulier of via mail aan info@muylenberg.be.

Zijn er op dit moment geen vacatures? Geen nood! Je kan ook spontaan solliciteren.

DSC0109a

Vrijwilligers

Wil jij ook mee kleur geven aan onze zorg? Super, dan ben jij de geknipte persoon!

Samen wandelen of fietsen, een leuke individuele uitstap of verwenmoment, ondersteunen in een atelier, helpen bij het onderhouden van onze gebouwen of fietsenpark, gezellig samen een koffie drinken met een van onze cliënten, ... . De mogelijkheden tot vrijwilligerswerk in Muylenberg zijn eindeloos!

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we in kaart waar je als vrijwilliger naar op zoek bent. Hierdoor kunnen we je vrijwilligerswerk vorm geven en een combinatie maken tussen jouw wensen en talenten en de noden van onze cliënten en diensten. We geloven dat dit de startbasis is voor een duurzame samenwerking waaruit iedereen voldoening haalt.

 

Ben je ontzettend benieuwd en kan je niet wachten? Neem al eens een kijkje in onze folder.

 

Heb je interesse in vrijwilligerswerk of wil je graag meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

DSC0070a

Stage

Nog op zoek naar een leerrijke en leuke stageplek?

Gemotiveerde studenten die stage willen lopen in Muylenberg zijn erg welkom. Jaarlijks voorzien we een aantal plaatsen voor toekomstige begeleiders, orthopedagogen, maatschappelijk assistenten, logistieke assistenten,..

De schat aan praktische ervaring die in de loop der jaren binnen Muylenberg werd opgebouwd willen we graag met jullie delen.

Rekening houdend met de beschikbare stageplaatsen en de stageperiode wordt beslist of je stage kan doorgaan. Samen met je stagebegeleider worden concrete afspraken gemaakt over de stage-inhoud.

Zin? Je kan steeds een aanvraag doen via ons contactformulier.

DSC0159a

Spontane sollicitatie

lees meer
DSC0183

WOONBEGELEIDER Kerselaar 50/60/70% 

Wij zoeken een enthousiaste woonbegeleider die het team Kerselaar (woonondersteuning te Turnhout) kan versterken. In deze woongroep verblijven een... ...

lees meer
DSC0106a

Verpleegkundige 60% (onbepaalde duur)  ...

lees meer

Vrijwilliger Ann vertelt:

"Ik ben vrijwilliger van het eerste uur en ik doe dit zeer graag!
Toen Muylenberg opgericht werd, ging ik één keer per week iets drinken met iemand. Dat doe ik nog steeds, maar ondertussen ga ik ook wekelijks fietsen en wandelen of sporten met bewoners.
Ik vind Muylenberg een toffe organisatie, waar men probeert het iedereen naar zijn zin te maken. Ook al is dit niet altijd gemakkelijk.
Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe dankbaar iedereen is voor wat je doet en er goed gezind van wordt. Je krijgt van iedereen veel vriendschap.
Ik hoop dat ik nog vele jaren vrijwilliger kan blijven in Muylenberg!"

lees meer